Terug naar overzicht Huidige bezoekers: 4 gasten
Welkom op mijn website, kom nog eens terug
Employee Work Schedule

Employee Work Schedule
Only $25


For scheduling employees or you can use it as a multi-calendar. For info mail paul.wolbers@gmail.com
Nieuw bericht toevoegen

BERICHT TOEVOEGEN
ga naar het berichtenarchief

Berichtenarchief

(219 ~ 10 privé)
ga naar het berichtenarchief


calendar solution

MySQL Datagenerator
Only $15

Generate real-life testdata
and import directly into your database or export. For info mail paul.wolbers@gmail.com
avatar

Persoonlijke agenda aanmaken

archiefbericht Paul Wolbers | 16-03-2010 | website | 5 reacties
 reageer op dit bericht

Geregistreerde gebruikers van deze website kunnen nu hun eigen items toevoegen aan de kalender. Deze worden alleen getoond als ze ingelogd zijn op deze website. Anderen kunnen deze kalenderitems niet zien. Voor het aanmaken van de kalenderitems heb je inloggegevens nodig. Deze kun je opvragen bij Paul.
Als je deze hebt log je in op paulthedutchman en staat er bij de beheertaken een link 'kalender-login'. Nadat je ook daar hebt ingelogd kun je kalenderitems aanmaken door op de juiste dag te klikken. Er verschijnt dan een veld die je in kunt vullen.

Reacties

27-03-2010 | Jos Wolbers

handig hoor, zo'n agenda.

De agenda ziet er wel leuk uit. Eens kijken of er nog wat bij kan.

27-03-2010 | Jos Wolbers

Kalender- item toevoegen

Ik kan nog niet vinden waar ik een kalender- item kan toevoegen. Zit dat bij beheertaken ? De kalenderlogin heb ik wel gevonden.

27-03-2010 | Paul Wolbers

Om een kalenderitem toe te kunnen voegen moet je eerst op paulthedutchman inloggen, dan inloggen in de kalender (onderaan de pagina). Gebruikersnaam en wachtwoord hiervoor opvragen bij Paul. Na inloggen in de kalender klik je op een dag en kun je een tekst invullen. Momenteel kan een gebruiker alleen persoonlijke items invoeren. Mocht er belangstelling zijn om ook gebruikers de mogelijkheid te geven om evenementen of familiegebeurtenissen in te voeren dan zou ik dit in kunnen bouwen.

04-04-2010 | Paul Wolbers

Ik wil ook nog een rapportagemogelijkheid inbouwen. Dat je een lijst kunt uitdraaien van een bepaalde periode van een bepaald type agendaitem.

28-11-2011 | Paul Wolbers

Kalender wordt niet verder uitgebreid /ontwikkelt.

Toen ik de kalender maakte leek het me leuk dat anderen ook hun eigen kalender konden vullen. De functionaliteit is er wel maar naast Jos en ik heeft niemand er gebruik van gemaakt. Ik heb er zelf wel eens wat ingezet, maar sinds ik een smartphone heb met android is het veel gemakkerlijker om items in de google agenda te zetten. Die zijn ook altijd online te bekijken. Ik kan me voorstellen dat de kalender wel blijf gebruiken voor sommige gebeurtenissen, maar ik zal het niet verder gaan uitbreiden. De verjaardagen en feestdagen e.d. blijven er uiteraard wel instaan, dat is wel handig.

Berichten printen