Terug naar overzicht Huidige bezoekers: 4 gasten
Welkom op mijn website, kom nog eens terug
Employee Work Schedule

Employee Work Schedule
Only $25


For scheduling employees or you can use it as a multi-calendar. For info mail paul.wolbers@gmail.com
Nieuw bericht toevoegen

BERICHT TOEVOEGEN
ga naar het berichtenarchief

Berichtenarchief

(219 ~ 10 privé)
ga naar het berichtenarchief


calendar solution

MySQL Datagenerator
Only $15

Generate real-life testdata
and import directly into your database or export. For info mail paul.wolbers@gmail.com
avatar

De tondeuse heeft zijn werk gedaan.

archiefbericht Paul Wolbers | 08-09-2009 | gezondheid | 2 reacties
 reageer op dit bericht

In maart zag ik het eerste kale plekje op mijn hoofd. Even schrikken, maar verder niet zo bij nagedacht. Totdat dat ene plekje meerdere plekjes werden en de kale plekken steeds groter werden. Ik heb het 2½ maand aardig kunnen verbergen met opgeplakte haarstukjes, maar ik had afgelopen weekend zo'n genoeg van die 'vieze plakstukjes', dat ik een tondeuse heb gekocht. De laatste weken begon het me toch steeds meer te ergeren want naar mijn smaak kon je veel te duidelijk zien dat het opgeplakt was.
Dit weekend dus toch maar de tondeuse erover heen gehaald. Het is wel even slikken, want het is niet leuk om te doen als je eigenlijk helemaal geen kale kop wilt hebben. Ik heb nu nog 8 mm op de plekken waar nog haar zit. Misschien haal ik die er volgende week ook wel af ...

Reacties

10-09-2009 | Paul Wolbers

Vandaag helemaal kaal geschoren, koud zeg ... Morgen eerst maar eens op het werk mijn muts afdoen en proberen eraan te wennen.

07-03-2010 | Paul Wolbers

Het is nu een jaar later en mijn hoofd is nu helemaal kaal. Scheren hoeft ook niet meer. Ik ben er redelijk aan gewend, maar helemaal aan wennen zal wel nooit gebeuren. Het is wel makkelijk zo'n kaal hoofd, haren wassen en stylen hoef ik niet meer en de kapper verdient geen cent meer aan me.

Berichten printen