Could not execute query http://freegeoip.net/json/54.92.174.226 Paul the Dutchman

Terug naar overzicht Huidige bezoekers: 6 gasten
Welkom op mijn website, kom nog eens terug
Employee Work Schedule

Employee Work Schedule
Only $25


For scheduling employees or you can use it as a multi-calendar. For info mail paul.wolbers@gmail.com
Nieuw bericht toevoegen

BERICHT TOEVOEGEN
ga naar het berichtenarchief

Berichtenarchief

(219 ~ 10 privƩ)
ga naar het berichtenarchief


calendar solution

MySQL Datagenerator
Only $15

Generate real-life testdata
and import directly into your database or export. For info mail paul.wolbers@gmail.com
avatar

Kerst in Tsjechiƫ

archiefbericht Paul Wolbers | 03-02-2008 | vakantie | 1 reactie
 reageer op dit bericht

We hebben van alles beleeft in Tsjechiƫ deze kerst, hele leuke dingen, maar ook minder leuke dingen.
Toen we een paar dagen in Praag waren bij Jana haar zus en gezin (Bara, Pepa en Filip), ging Leonie steeds meer hoesten. ze was echt heel ziek. Jana is daar met haar naar de dokter gegaan en Leonie kreeg een antibioticakuur. Na een paar dagen begon dat goed te helpen, en zagen we weer vaak een lach op Leonie haar gezicht.
Ook bij oma in Ostrov gebeurden er meerdere onvoorziene dingen. Zaterdags (de dag voor vertrek) tijdens het ontbijt begon er wat te sissen in de badkamer. De radiator was lek en Paul probeerde het gat dicht te houden met doeken en probeerde de radiatorkraan dicht te draaien. Dat lukte niet en oma belde snel iemand die de sleutel had van de ketelruimte. Toen de kraan dicht was gedraaid werd de straal snel minder. Alles was wel heel nat geworden. Een gebelde cv-monteur kreeg de radiatorkraan wel dicht. Later op de dag sloten we onszelf buiten met de sleutels aan de binnenkant van de deur. Even stressen, want het zou zo avond worden en Leonie moest nog eten en zou zo naar bed moeten. gelukkig was er een slotenmaker bereikbaar en die had de deur in een piep geopend.
Die avond tijdens het eten zaten we verbaasd te kijken toen Leonie met haar speelgoedvorkje naar me toe kwam en een hapje mee wilde eten. Leonie en oma hebben zich goed vermaakt samen, ook de dag dat wij (Paul en Jana) gingen skiƫn. het was al heel lang geleden dat we het gedaan hadden, maar het ging heel goed. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reacties

31-08-2012 | Paul Wolbers

test

Berichten printen