Contact Registreren Bezoekers Programmeertips

Huidige bezoekers: 2 gasten
Welkom op mijn website, kom nog eens terug
Employee Work Schedule

Employee Work Schedule
Only $22


For scheduling employees and/or spaces or you can use it as a multi-calendar.
Nieuw bericht toevoegen

BERICHT TOEVOEGEN
ga naar het berichtenarchief

Berichtenarchief

(219 ~ 10 privé)
ga naar het berichtenarchief


calendar solution

MySQL Datagenerator
Only $15


Generate real-life testdata
and import directly into your database or export to SQL, CSV, JSON or PHP array ..
avatar

Reactie op 'Gebruik de decoupeerzaag eens anders.' (RSS Wolbersonline)

archiefbericht Paul Wolbers | 19-04-2009 | klussen | 8 reacties  Bekijk de complete reacties
 reageer op dit bericht

Ik kan beamen dat het soms makkelijker werkt, alleen laat de situatie het niet altijd toe en je hebt op die manier toch wat minder controle over de zaag. Ik gebruik liever een zaagje waarbij de tanden de andere kant op staan, zodat het ook niet splintert. De betere zagen van tegenwoordig blazen het stof goed weg.

Wolbersonline (zondag, 19 april 2009): Een ergerlijke eigenschap van de decoupeerzaag heb ik altijd gevonden dat je het zaagje niet goed kunt zien tijdens het zagen. Er komt zaagstof over de zaagsnee en je moet helemaal tussen de machine en het werkstuk door kijken om de lijn te zien. Bij "Help, mijn man is klusser" zag ik dat één van de klussers de decoupeerzaag onder het hout hield en zo zaagde. Ik heb dat uitgeprobeerd en dat gaat echt perfect. Je blijft namelijk vrij zicht houden op de afgetekende lijn. Daarbij komt dat je vaak op de zichtzijde aftekent. Als je ook aan die kant zaagt, splintert het altijd. Als je aan de achterkant zaagt, is de voorkant altijd strak.

19-04-2009 Jos Wolbers De tanden de andere kant op ? Slaat de zaag dan niet uit het hout ? Principe is toch dat de zaagbeweging de machine tegen het hout trekt. En inderdaad, het gaat niet altijd, een plaat van 122 bij 244 cm doorzagen, daar zijn ook...
28 mei 1
28 mei JyI=
28 mei (select convert(int,CHAR(65)))
avatar

Tips voor het langer goedhouden van houten kozijnen

archiefbericht Paul Wolbers | 05-12-2008 | klussen |
 reageer op dit bericht

Als je kozijnen gaat schilderen is het belangrijk om ze licht te schuren en te wassen met een goed schoonmaak middel. St. Marc is hier het meest geschikt voor. Wel goed met schoon water naspoelen! Dit betekent dat je dit ruim van te voren moet doen. Afhankelijk van de temperatuur 1 dag tot een paar uur.
Verder 1x per jaar het verfwerk schoonmaken met groene zeep. Dit laat een glad, waterafstotend laagje achter op de verf, waardoor het weer een hele tijd beter beschermd is tegen weersinvloeden.
Berichten printen