Contact Registreren Bezoekers Programmeertips

Huidige bezoekers: 5 gasten
Welkom op mijn website, kom nog eens terug
Employee Work Schedule

Employee Work Schedule
Only $25


For scheduling employees or you can use it as a multi-calendar. For info mail paul.wolbers@gmail.com
Nieuw bericht toevoegen

BERICHT TOEVOEGEN
verlaat het archief Verlaat het archief
calendar solution

MySQL Datagenerator
Only $15

Generate real-life testdata
and import directly into your database or export. For info mail paul.wolbers@gmail.com
avatar

Paasdagen in Noorwegen

archiefbericht Paul Wolbers | 28-04-2011 | vakantie |
 reageer op dit bericht

Noorwegen is echt schitterend. Heel mooie natuur (en dan hebben we de fjords nog niet eens gezien) , bossen, rotsen en grote meren zo ver als je kunt kijken.

De dag voor vertrek zijn we 's middags naar het vakantiehuisje van Jos√© en Reinder in Noordwijk gegaan. Vrijdagochtend zijn we om 5 uur naar Aalsmeerderbrug gereden en heeft Vincent ons naar Schiphol gebracht. We waren om 10 uur in Oslo en werden opgewacht door Jeff, Lina en Fabian. De rest van de dag hebben we in Oslo doorgebracht bij Vigeland en op een terras bij Aker Brygge. De tweede dag heb ik met Jeff gewandeld en geklauterd in de bossen en heuvels (de dames gingen winkelen in Zweden)
De derde dag zijn we met zijn allen bij een meer geweest, vuurtje gemaakt, broodjes en worstjes op een stokje geroosterd en eieren gekookt boven een kampvuurtje en gevist en gewoon lekker in de zon gezeten. Ook nog even ge-mountainbiked en 's avonds lekker op de veranda van hun huis gezeten en genoten van de omgeving en het lekkere eten dat Lina steeds klaarmaakte.

avatar

Teruggefietst vanaf mijn werk (Ruinen)

archiefbericht Paul Wolbers | 01-04-2011 | gezondheid,hobbies,sport |
 reageer op dit bericht

Ik wilde het al een hele tijd: een keer terug naar huis fietsen vanaf Ruinen. Vandaag heb ik het dus gedaan. Een paar keer omgereden maar verder ging het heel goed. Totaal (met omweggetjes) bijna 50 km. Het eerste stuk vanaf Ruinen is niet opgenomen want ik was vergeten de GPS aan te zetten ...
Ik heb het programma 'mytracks' gebruikt op mijn htc telefoon om de route bij te houden. Daarmee kun je ook routes in verschillende formaten exporteren en ook naar een spreadsheet in googledocs, heel handig.

Bekijk de route


Zelf ook een gpx bestand uploaden en bekijken? Dat kan hier.

Mijn collega's wilden een grapje uithalen en hadden mijn fiets helemaal versierd. Leuk gedaan.

Berichten printen