Contact Registreren Bezoekers Programmeertips

Huidige bezoekers: 7 gasten
Welkom op mijn website, kom nog eens terug
Employee Work Schedule

Employee Work Schedule
Only $25


For scheduling employees or you can use it as a multi-calendar. For info mail paul.wolbers@gmail.com
Nieuw bericht toevoegen

BERICHT TOEVOEGEN
verlaat het archief Verlaat het archief
calendar solution

MySQL Datagenerator
Only $15

Generate real-life testdata
and import directly into your database or export. For info mail paul.wolbers@gmail.com
avatar

Vakantie in Tsjechiƫ deel 2

archiefbericht Paul Wolbers | 20-08-2010 | vakantie | 1 reactie  Bekijk de complete reactie
 reageer op dit bericht

7-8-2010/19-8-2010 - 2223 km - We zijn weer thuis. Veel files op de terugreis maar ik was goed wakker dus het verliep allemaal goed.
Ik wilde de terugweg weer eens over Magdeburg en Hannover omdat dat een minder heuvelachtige en bochtige snelweg is die je wat ontspannener kunt rijden. Het eerste stuk van Ostrov naar Leipzig was niet zo goed - veel omleidingen, bochtige bergweggetjes (ook door het skigebied OberWiesenthal), maar wel mooi. Naar Leipzig duurde zo'n beetje 2,5 uur. Daarna verliep de reis voorspoedig.

Hier alvast wat foto's en ik ga ook meerdere foto's op de fotoalbumpagina zetten.

20-08-2010 Jos Wolbers Mooie omgeving, zo te zien.  Je kunt daar aardig de boel overzien, zo te zien. Is dat een tafel met een rooster ? Of zie ik dat verkeerd. Zou wel handig zijn als er een glas omvalt. ( Als er tenminste een lekbak onder zit. )
avatar

Vakantie in Tsjechiƫ deel 1

archiefbericht Paul Wolbers | 17-08-2010 | vakantie |
 reageer op dit bericht

Alvast een kort verslag van onze vakantie vanaf een Tsjechische laptop. De eerste week hebben we in pension Cerny Kohoutek verbleven in ZdĆ­Ā­kov, Sumava. Dit ligt in het zuiden van TsjechiĆ«. We hadden lekker weer en gingen bijna elke dag op pad en aten 's avonds wat de eigenaresse had klaargemaakt. We zijn weer in Cesky Krumlov geweest, in Kvilda en het skigebied Zadov.

Donderdag zijn we naar Praag gereden en zijn daar tot zondag gebleven. Eigenlijk ben ik (en soms Jana en Leonie) altijd wel 1 of meerdere dagen ziek als we in TsjechiĆ« zijn. Zo nu ook weer. Ik was de eerste en had ook hoge koorts; 39,4. Zondagmiddag en maandag de hele dag in bed gelegen en Jana gisteren. Leonie lijkt er weer overheen te zijn. Jana haar familie waren anderhalve week geleden ook al ziek geweest.
Oh ja, ook nog mijn enkel gestoten en na een halve minuut zat er al een bobbel op zo groot als een 'bonk' , je weet wel , zo'n grote knikker. (was die niet 10 knikkers waard?)
We hebben 4 verjaardagen gevierd; van Anetka, Andrejka, Eva en Leonie. Jana en ik hebben nog een leuk kado gekregen; 1 uur lang door het oude centrum van Praag rijden op een 'SEGWAY' ! super ! De toeristen zagen ons als een grote attractie, want we werden meerdere malen op de foto gezet en nagekeken...

Nu zijn we dus in Ostrov bij Jana haar moeder en had ik even zin om wat achter de pc te zitten. Morgen gaan we nog wat wandelen en dan donderdag weer naar huis. In deel 2 zal ik wat foto's zetten.

avatar

Weekendje oppassen en genieten in Odoornerveen

archiefbericht Paul Wolbers | 01-08-2010 | vakantie | 2 reacties  Bekijk de complete reacties
 reageer op dit bericht

We hebben vast een voorproefje op onze vakantie gehad. Dit weekend hebben we gelogeerd in het huis van Hans en Marianne terwijl zij en Koen en Myrthe naar Schiermonnikoog waren. Het was heel leuk en zeker voor herhaling vatbaar.

02-08-2010 Jos Wolbers Kibbelkoele  Ook naar de Kibbelkoele geweest ? Lekker rustig is het daar, hè ?
03-08-2010 Paul Wolbers Het is daar heel mooi en het was inderdaad rustig, maar dat kwam misschien ook omdat het niet echt zwemweer was.
Berichten printen