Contact Registreren Bezoekers Programmeertips

Huidige bezoekers: 11 gasten
Welkom op mijn website, kom nog eens terug
Employee Work Schedule

Employee Work Schedule
Only $22


For scheduling employees and/or spaces or you can use it as a multi-calendar.
Nieuw bericht toevoegen

BERICHT TOEVOEGEN
verlaat het archief Verlaat het archief
calendar solution

MySQL Datagenerator
Only $15


Generate real-life testdata
and import directly into your database or export to SQL, CSV, JSON or PHP array ..
avatar

Stamboom pagina afmaken

archiefbericht Paul Wolbers | 23-04-2009 | familie | 1 reactie  Bekijk de complete reactie
 reageer op dit bericht

Binnenkort wil ik verder met het opstellen van de stamboom pagina. Ik heb wat nieuwe ideeën zoals een Excel bestand met de stamboom online zetten met Google docs. Er kan dan zelfs door meerdere mensen aan gewerkt worden. Het probleem is dat alle gegevens opnieuw ingevoerd moeten worden, want het importeren lukt niet goed. De lijnen die de blokken omlijnden komen niet mee.
20-04-2010 Paul Wolbers Googledocs is van de baan. Ik heb een goed stamboomprogramma gevonden 'Aldfaer' waar de gegevens redelijk makkelijk en snel ingevoerd kunnen worden. Rudy heeft het grootste gedeelte van onze eigen stamboom erin gezet.
avatar

Reactie op 'Gebruik de decoupeerzaag eens anders.' (RSS Wolbersonline)

archiefbericht Paul Wolbers | 19-04-2009 | klussen | 8 reacties  Bekijk de complete reacties
 reageer op dit bericht

Ik kan beamen dat het soms makkelijker werkt, alleen laat de situatie het niet altijd toe en je hebt op die manier toch wat minder controle over de zaag. Ik gebruik liever een zaagje waarbij de tanden de andere kant op staan, zodat het ook niet splintert. De betere zagen van tegenwoordig blazen het stof goed weg.

Wolbersonline (zondag, 19 april 2009): Een ergerlijke eigenschap van de decoupeerzaag heb ik altijd gevonden dat je het zaagje niet goed kunt zien tijdens het zagen. Er komt zaagstof over de zaagsnee en je moet helemaal tussen de machine en het werkstuk door kijken om de lijn te zien. Bij "Help, mijn man is klusser" zag ik dat één van de klussers de decoupeerzaag onder het hout hield en zo zaagde. Ik heb dat uitgeprobeerd en dat gaat echt perfect. Je blijft namelijk vrij zicht houden op de afgetekende lijn. Daarbij komt dat je vaak op de zichtzijde aftekent. Als je ook aan die kant zaagt, splintert het altijd. Als je aan de achterkant zaagt, is de voorkant altijd strak.

19-04-2009 Jos Wolbers De tanden de andere kant op ? Slaat de zaag dan niet uit het hout ? Principe is toch dat de zaagbeweging de machine tegen het hout trekt. En inderdaad, het gaat niet altijd, een plaat van 122 bij 244 cm doorzagen, daar zijn ook...
28 mei 1
28 mei JyI=
28 mei (select convert(int,CHAR(65)))
avatar

Axolotl

archiefbericht Paul Wolbers | 05-04-2009 | natuur |
 reageer op dit bericht

Wel eens van een axolotl gehoord? Het is een vleesetende salamander afkomstig uit Mexico. Het vreemde is dat hij geen metamorfose ondergaat, maar in het larvale stadium blijft.
We kwamen hem zaterdag tegen in Ouwehands Dierenpark.
Berichten printen